БСП: Властта се крепи на полицейските щитове

09:25, 03 сеп 20 / Политика 25 2219 Шрифт:
Биляна Иванова Автор: Биляна Иванова

Депутатите от БСП не се регистрираха на днешното пленарно заседание и обявиха, че няма да го правят и занапред. „Този парламент няма никаква логика и е напълно безсмислен“, коментира депутатът Александър Симов.

От левицата обявиха подкрепата си към антиправителствените протести. „Не мога да приема и няма да приема действията на 100 мутри да бъдат приписвани на целия протест“, посочи Симов.

126 задържани при вчерашния протест, 80 са ранените полицаи

Самозатваряте се в тази реалност и си мислите, че като тропате по банките изразявате нещо. Не изразявате нищо, тази власт се крепи на полицейските щитове“, подчерта депутатът. „Вместо протегната ръка и диалог, протестиращите получиха думи като маймуни“, стадо“, лумпени“, алкохолици“ и какво ли още не- това ли е поканата за диалог“, каза още Симов. Според него събирането на подписите за внасяне на проекта на нова конституция е било „капката с бензин, която преля чашата на търпението“.

Ако не са полицаите никой няма да ви спаси от народната любов, в политическия смисъл. Власт, която, се крепи на полицейските палки, е власт враждебна на своя народ“, подчерта Александър Симов.

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 123 11:06, 03 сеп 20

БСП-БКП-ДС са дошли в София със съветски танкове.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама