Къде няма да има вода в София

07:30, 04 сеп 20 / София 25 2188 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

На 04 септември 2020 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Байкал“ кв. „Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района в:

по ул. „Байкал“ от ул. „Севастократор Калоян“ до ул. „Герганица“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Герганица“ ъгъла с ул. „Байкал“.

На 04 септември 2020 г. (петък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Цоньо Калчев“ вилна зона „Киноцентър“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района в:

ул. „Цоньо Калчев“,ул. „Под гората“, ул. „Сладкопойна чучулига“, ул. „Митрополит Климент“, ул. „316“ , ул.„Зографска история“ и ул. „313“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цоньо Калчев“ъгъла с ул. „Сладкопойна чучулига“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама