Пирин Фолк Сандански 2020 - с най-висок ТВ рейтинг

13:54, 04 сеп 20 / Любопитно 25 2331 Шрифт:
Любомира Николова Редактор: Любомира Николова

XXVIII-то издание на „Пирин Фолк“ Сандански е на челни позиции по гледаемост на 28, 29 и 30 август, като с най-висок аудиторен дял е галавечерта, посветена на лауреатите. Обявяването на Първите сред участниците от двата конкурса - за нова авторска песен и конкурс за изпълнителско изкуство на песен от македонска фолклорна област, е гледано по четири национални телевизии, съобщават организаторите на събитието.

Едновременно с това над 700 000 са и онлайн зрителите на „Пирин Фолк“ 2020, проследили събитието чрез стрийминг на живо в официалните Facebook-страница и YouTube-канал на телевизията-организатор: Fen Folk TV.

Тази година телевизионните зрители имаха възможността да проследят всяка от вечерите по различни национални ефири, което допринесе за възможността  „Пирин Фолк“ 2020 да достигне до максимално широк кръг аудитория (4+ аll) – БНТ 1, БНТ 2, БНТ 4, Фен Фолк ТВ, Фен ТВ и Ekids.  Организаторите бяха предвидили и възможност фестивалът да достигне и до радиослушателите на радиата Белла и Зорана.

Фен Фолк ТВ излъчи и 15 ексклузивни репортажа за предаването си „Фолклорна усмивка“ по време на подготовката и провеждането на „Пирин Фолк“ 2020, които могат да се гледат както в повторенията на предаването, така и в официалния YouTube канал на телевизията. 

Така, само дни след приключване на Фестивала, магията на традициите – мотото, под което се провежда „Пирин Фолк“ Сандански, вече е достигнала до милиони зрители не само в страната, но и по целия свят!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама