Нинова: Не е само "Хиполенд", спрете рекета

14:05, 05 сеп 20 / Политика 25 2071 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

"В условия на тежка икономическа криза и още по-тежка социална, която се задава, върху бизнеса, малките и семейни фирми се упражнява неимоверен натиск. Случаят с "Хиполенд" не е единствен. До нас достигна информация, че на хора, присъствали на протеста, са снемани лични данни и след това са изпращани проверки, включително от фонд Земеделие", заяви кандидатът за председател на БСП за втори мандат Корнелия Нинова. Тя се срещна със социалисти и симпатизанти в Добрич в рамките на кампанията за пряк избор на председател, където представи приоритетите си за партията и държавата.

Не ми харесва, че децата ни не желаят да остават в България, заяви собственикът на „Хиполенд“

"Спрете рекета върху хората. В цял свят правителствата се опитват да спасят икономиката, българското правителство я убива", допълни тя.

"Има множество сигнали, че кандидатствали по мярката 60/40 са подлагани на масови проверки за десет години назад, като това е накарало много от тях да се отказват от помощта и са предпочели да затворят фирмите си", обясни Нинова

"Десетки хиляди работници останаха без препитание. Никой инвеститор няма да дойде в страна, където държавната машина се използва за заплахи и изнудване", подчерта кандидатът за председател на БСП втори мандат. Нинова отбеляза, че административният рекет над работещите фирми и наказателните акции срещу непослушните е удар по и без това сриващата се икономика. Тя посочи и още един аргумент за оставка на Борисов: “Колкото повече стои, толкова повече вреди. Готов е да остави след себе си и потоп, но да остане още няколко месеца на власт. Оставката му е задължителна и спасителна за България.” 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 БЕЗПЛАТНИ Е-КНИГИ 03:57, 06 сеп 20

bg-biblioteka.blogspot.com

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама