Марияна Николова заминава на работно посещение в Русия

19:23, 07 сеп 20 / Политика 25 2049 Шрифт:
Антония Руменова Редактор: Антония Руменова

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова заминава на работно посещение в Руската федерация в периода 7 – 10 септември. Там ще се проведе една от най-големите туристически борси.

В Москва вицепремиерът Николова и ръководителят на Федералната агенция по туризъм Зарина Догузова ще открият туристическото изложение „Отдых-Leisure 2020“. Тази година България е поканена за участие като страна-партньор на туристическия форум.

Министър Николова ще вземе участие и в Мотивационната сесия „Разговор с лидери. Какъв туризъм искате да видите?“, където е предвидено нейно изказване пред лидерите в туристическия отрасъл на Русия, съобщава Министерството на туризма.

60% от руснаците няма да почиват това лято

По време на работното й посещение са предвидени и поредица от двустранни срещи - с ръководителя на Федералната агенция по туризъм Зарина Догузова, изпълнителния директор на Асоциацията на туроператорите в Русия – АТОР Майя Ломидзе, с президента на Руския съюз на туриндустрията Андрей Игнатев и изпълнителния директор на Уралската асоциация по туризъм Михаил Малцев.

България участва в туристическата борса с национален щанд от 100 кв.м., което я прави един от най-големите изложители в туристическата борса.

Само 300 тол инспектори поискали да използват туристическите ваучери от държавата

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама