Къде няма да има вода в София

07:30, 10 сеп 20 / София 25 1559 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

На 10 септември 2020 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Александър Стамболийски“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Тодор Александров“, ул. „Цар Симеон“, бул. „Александър Стамболийски“, площад „Света Неделя“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лавеле“ ъгъла с ул. „Лом“.

На 10 септември 2020 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Атанас Далчев“ жк. „Изток“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Антон П. Чехов“ от ул. „Люлякова градина“, ул. „Фредерик Ж. Кюри“, ул. „Светослав Обретенов“, ул. „Атанас Далчев“ № 11.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Атанас Далчев“ ъгъла с ул. „Светослав Обретенов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама