Големите кавички

14:30, 09 сеп 20 / Големите кавички 25 2701 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (31 август - 4 септември)

Телевизионният водещ и лидер на „Има такъв народ“ Слави Трифонов коментира предстоящия дебат в ЕП за върховенството на закона в България, на който утре са поканени премиерът Бойко Борисов и главният прокурор Иван Гешев. Той припомни, че те бяха призовани и преди 12 дни, обаче не отидоха.

А после от прокуратурата излъгаха, че те били организирали срещата. А от ГЕРБ пък излъгаха, че българското правителство било получило подкрепа. И сега, уважаеми сънародници, става много интересно. Борисов и Гешев ще отидат ли утре или пак ще изпратят някакви „калинки“? Защото в крайна сметка България е пълноправен член на Европейския съюз и има правила, европейски разпоредби и договори, и България не може да бъде ограден двор, собственост на Борисов и Гешев. И ако тук Борисов и Гешев правят каквото си искат, дали могат да правят каквото си искат на ниво Европейски съюз? Ех, колко интересни въпроси, които ще получат своите отговори още утре. И тук искам да направя един извод: добре че влязохме в Европейския съюз, че да има още една инстанция, на която да се надяваме да подпомогне законността и справедливостта в нашата Родина. А дали е само надежда - ще разберем много скоро“, посочи Трифонов.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 01:46, 10 сеп 20

Боклук лъжлив

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама