Испанската Ла Лига и нидерландската Ередивизи стартират през този уикенд в ефира на MAX Sport

12:53, 10 сеп 20 / Спорт 25 1723 Шрифт:
Любомира Николова Редактор: Любомира Николова

Спортните канали дават шанс на феновете на испанския футбол да спечелят оригиналната топка на първенството за сезон 2020-2021

След кратка лятна пауза клубовете от испанската La Liga са готови отново да радват феновете на футбола. Стартът на сезон 2020-2021 на Пиренеите ще бъде даден този уикенд с цели 7 двубоя като всички те ще се излъчат пряко по MAX Sport 4. Привилегията да открият новата кампания се пада на тимовете на Ейбар и Селта Виго, които ще излязат в мач помежду си в събота от 17:00 часа. Веднага след това, от 19:30 часа, е време за сблъсъка между Гранада и Атлетик Билбао, а съботният ден ще се затвори с двубоя Кадис – Осасуна от 22:00 часа, съобщиха от компанията.

В неделния ден програмата предвижда цели четири мача: Алавес – Бетис от 15:00 часа, Валядолид – Реал Сосиедад от 17:00 ч., Виляреал – Уеска от 19:30 ч. и градското дерби Валенсия – Леванте от 22:00 часа. Заради удължения предишен сезон и ангажиментите в евротурнирите, мачовете на грандовете Реал Мадрид, Барселона и Атлетико от първия кръг на Ла Лига бяха отложени.

Снимки: А1

Този уикенд ще бъде даден и стартът на новия сезон в нидерландската Ередивизи, а MAX Sport ще излъчи пряко двубоите на трите обичайни заподозрени в борбата за титлата. В събота от 21:00 часа Зволе посреща Фейенорд (MAX Sport 1), в неделния ден Аякс гостува на Спарта Ротердам (15:30 ч., MAX Sport 2), a ПСВ Айндховен – на Грьонинген (17:45 ч., MAX Sport 2).

Освен, че ще радва феновете на футбола с преките излъчване на мачовете от новия сезон на La Liga, MAX Sport е подготвил и страхотни изненади за тях. От 10 до 20 септември всеки желаещ може да се включи в играта на Facebook страницата на MAX Sport и да участва за голямата награда – оригиналната футболна топка на първенството за сезон 2020-2021.

За да се включи в жребия за някоя от наградите (1 брой оригинална топка Puma за сезон 2020-2021 на испанската LaLiga и 2 броя пакет LaLiga Experience, включващи: шапка, раница, две тонколонки и държач за телефон), всеки желаещ ще трябва да заснеме и да публикува свое видео как изпълнява някакъв трик с футболна топка: жонглира, финтира, рита, балансира, играе 21 или някакъв друг трик с топка по свой избор. Видеото трябва да бъде качено до 20 септември като коментар под поста за играта във Facebook страницата на MAX Sport.

 

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама