До 32 градуса във вторник

07:00, 15 сеп 20 25 1893 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Времето ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 27 и 32 градуса, в София около 28 градуса.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 26-28 градуса. Температурата на морската вода е 25-26 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Над планините ще бъде слънчево с временни увеличения на облачността. Ще духа умерен източен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 22 градуса, на 2000 метра - около 14 градуса.

И в сряда ще бъде предимно слънчево. Привечер над Западна България облачността, висока и средна, ще се увеличи. Ще духа слаб източен вятър, в Източна България до умерен, от изток-североизток.

В четвъртък от запад-югозапад облачността ще продължи да се увеличава, ще остане предимно висока и средна, по-плътна над планините в Югозападна България, където е възможно да превали. Вятърът ще отслабне, на места временно и ще стихне. Температурите ще останат без съществена промяна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама