Харизанов: Агресивният стил на Караянчева носеше успехи в Кърджали

09:35, 28 сеп 20 / Политика 25 2517 Шрифт:
Автор:

Председателят на парламента Цвета Караянчева отново се превърна в звезда в социалните мрежи. На партийна сбирка на ГЕРБ тя нападна протестиращите и ги призова да не ползват метрото, а да ходят пеша.

"Някои си пътуват с хубавите коли по магистралите на Борисов и викат: Ама те не стават. Ми що не ги направихте вие като не стават? Що не ги направихте, а сега критикувате? Метрото! Отиват, протестират срещу лошия Бойко, качват се на метрото и се прибират вкъщи. Ходи пеша, бе! Това е положението. И затова няма да подадем оставка. Защото сме отговорни по това, което правим", разпалено заяви Караянчева.

Политическият коментатор и член на ГЕРБ Георги Харизанов оправда поведението на Караянчева с факта, че е говорила на партийно събрание, а не в медийна среда. 

"Ако някъде има проблем, то е в двойствената роля, която изпълнява госпожа Караянчева - председател на парламента и деен партиен активист, в което е най-характерна и ефективна", каза пред Нова телевизия Харизанов.

Харизанов призна, че има интензивен контакт с премиера Борисов

Той е категоричен, че по този начин се надъхва партиен актив и не е трябвало думите й да бъдат публично разпространени.

"Стилът на госпожа Караянчева е експресивен и агресивен на моменти, което не е изненада. Това е нещо, което е изключително ефективно в нейния избирателен район Кърджали и е носил много успехи през годините", подчерта Георги Харизанов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама