Цвети Пиронкова и Серина Уилямс са готови за тежък мач

09:02, 29 сеп 20 / Спорт 25 2781 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Цветана Пиронкова и Серина Уилямс са подготвени за тежък мач. Двете се изправят една срещу друга в двубой от "Ролан Гарос". 

"Пиронкова играе добре, но също и аз. Готова съм да играя срещу нея и тя ще бъде готова за мен. Ще бъде дълъг мач, тя ще върне много топки в корта. Аз ще съм готова", каза Серина пред световните медии, цитирани от БГНЕС.

Цвети Пиронкова започна с победа на "Ролан Гарос"

Всички очакват с голям интерес представянето на Цвети, която в следващия кръг ще има добре позната съперничка, 23- кратната шампионка в турнирите от "Големия шлем" - Серина Уилямс, която постигна победа над сънародничката си Кристи Ан. Най-вероятно този двубой ще бъде в четвъртък.

"Условията са различни, турнирът е различен, така че всеки мач е нов и това е моят подход. Определено се вълнувам да излезна срещу Серина, очаквам с нетърпение", сподели тенисистката пред БНТ.

За нея е предизвикателство да играе през октомври на "Ролан Гарос", но смята, че студеното и влажно време не бива да спира професионалистите.

Българското участие на "Ролан Гарос" продължава и днес. В 18:00 часа българско време Григор Димитров трябва да изиграе първия си двубой срещу Грегоар Барер.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама