Успели личности ще вдъхновяват в първото издание на TEDxTriaditza

09:53, 09 окт 20 25 1532 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Първото издание на TEDxTriaditza е тук, за да вдъхновява! Събитието, организирано под лиценз на TED Conferences, ще се състои на 10 октомври от 10.00 часа в City Stage в София. В изданието ще се включат 9 успели личности от различни сфери, като бизнес, предприемачество, дигитални технологии, психология и изкуство. Те ще разкажат повече по темата „Building Bridges“, посветена на отношенията с околния свят, които създаваме през целия си живот, за да реализираме целите и мечтите си.

Мостовете като съоръжения още от древността свързват местности, помагат за преодоляването на препятствия и олицетворяват нови хоризонти. Събитието е подходящо за всеки, който иска да развие себе си в професионален и личен план. Чрез своите презентации лекторите ще „построят“ мостовете, по които участниците да достигнат до нови гледни точки и перспективи. 

Ето кои ще бъдат мотивационните лектори и темите, които ще засегнат:

Десислава Дамянова – Мостът между поколенията 

Десислава Дамянова е основател на „Академия за Емоционална Интелигентност“. Тя е експерт по емоционална интелигентност, медиатор, НЛП коуч, педагог, психолог и юрист. Тя ще сподели повече за това как помага на семействата да преодолеят предизвикателствата в комуникацията си и да изградят хармонични и щастливи отношения.


Николай Василев – Мостът между мечтите и кариерата

Николай Василев е управляващ партньор в Експат Капитал, най-голямата независима компания за управление на активи в България, както и автор на книгата „Кариера или не“. Той ще разкаже за моста между амбициите и мечтите на младите хора и граденето на кариера.

Миленa Стойчева – Мостът към създаването и реализирането на идеи

Днес предприемачите имат много възможности да развиват идеите си. При стартиране на собствен проект е нужно вдъхновение, което да отключи нови сили и мотивация. Милена Стойчева, изпълнителен директор на Джуниър Ачийвмънт България, ще говори точно за тази първа крачка и какво е нужно, за да бъде един мениджър успешен. 

Ивайло Кунев – Мостът между нас и моделите за подражание

Ивайло Кунев е едни от най-добрите български майстори в изкуството на разказването на истории. Автор на уникалната аудио-книга „Забравените истории на България: 7 урока за лидерство“. Той ще разкаже за силата на моделирането на успеха и ще разгледа връзката между това как миналите успехи помагат на сегашните. Ивайло ще обсъди и нуждата от това да "загърбим" ограничаващите си вярвания, за да видим пътя към сегашния си успех в примерите на вече успелите.

Андрей Арнаудов – Мостът към България

Андрей Арнаудов е продуцент и част от най-популярната двойка ТВ лица в България. Той се бори активно за личните си каузи, основавайки неправителствени организации. Мисията на новия му проект е да привлече българи от чужбина обратно у нас, но и да задържи тези, които са тук. На TEDxTriaditza, Андрей ще разкаже възможна ли е реализацията в България и каква е цената да останеш.

Емануил Алберт – Изкуството като мост

Емануил Алберт е млад създател, режисьор и фотограф, който не обича да се самоопределя. Той ще отговори на въпросите откъде идва неутолимата жажда на един творец и как изкуството може да бъде машина на времето.


Светослава СтояноваМостът към себе си е пътят към другите

Светослава Стоянова е сертифициран кариерен коуч и НЛП практик. От сцената тя ще разгледа какво е общото между инженерните мостове и тези в човешки план и защо връзката с нас самите ни свързва истински с другите и ни помага да живеем пълноценно.

Осмият и деветият лектор ще бъдат обявени съвсем скоро!

Билети са налични в мрежата на Eventim на цена от 50 лв. за единичен и 80 лв. за двама души. Още актуална информация на сайта на събитието или в профилите в социалните мрежи Facebook и InstagramTEDXTriaditza, съобщиха организаторите. 

Организаторите на събитието уверяват, че то ще се проведе при спазване на всички противоепидемиологични мерки, включително намален капацитет на залата (50%), ще бъде осигурен дезинфектант за всички участници, както и местата за настаняване ще бъдат разположени на 1,5 метра едно от друго. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама