A1 предлага абонаментна услуга за дигитална реклама за бизнес клиентите

11:00, 12 окт 20 25 1753 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

А1 стартира услуга в помощ на бизнес клиентите, с която по-лесно и ефективно да достигат до потребителите си в дигитална среда. С А1 Интернет реклама компаниите популяризират продуктите и услугите си в широка мрежа от сайтове от партньорската мрежа на Google, както и във Facebook и Instagram. Услугата се предлага под формата на абонамент с месечна такса и позволява на фирмите да рекламират в интернет без първоначална инвестиция и без да разполагат със специалисти по дигитален маркетинг, съобщиха от А1.

С А1 Интернет реклама клиентите получават професионално изготвени банери, с които да представят бизнеса си пред множество потребители в различни уеб сайтове и в социалните мрежи. Посланията се насочват от специалистите по дигитален маркетинг на А1 според предварително уточнени с клиента критерии - пол, възраст местоположение, интереси и други. Чрез подходящо таргетиране рекламите достигат до точните потребители в интернет и подпомагат разпознаваемостта на продуктите и услугите, и техните продажби.

Новата услуга позволява на бизнес клиентите не само да популяризират бранда си, но и да повишават посещаемостта на своя уебсайт, да привличат последователи в социалните мрежи, и получават конкурентно предимство пред останалите компании в съответната бизнес категория. Според последните статистически данни Google обработва 3,8 милиарда търсения всеки ден, а рекламите, управлявани чрез платформата, непрекъснато нарастват. Що се отнася до социалните мрежи, според данни от statista.com, в България активните потребители на Facebook са почти 4 милиона, а тези, които използват редовно Instagram, са над 1 милион и 200 хиляди души. Това прави професионално изготвената банер реклама в мрежите на Google, Facebook и Instagram задължително условие за просперитета на бизнеса.

Клиентите на А1 Интернет реклама получават регулярни анализи и отчети, с които да следят ефективността на услугата. Те могат да разчитат, че в дигиталното пространство рекламата им е адаптирана за оптимално визуализиране на всички устройства – лаптоп, компютър, смартфон и таблет. В зависимост от желанието и потребностите на бизнес клиентите те могат да избират между два пакета Google Банер Реклама и два пакета Facebook / Instagram Реклама – Light и Standard.

При Google Банер реклама клиентите получават професионално изготвени статични рекламни визии, а специалистите на А1 отговарят за въвеждането, управлението и оптимизацията на рекламите в мрежата на Google, така че посланията да достигат до предварително уточнената целева аудитория. За да могат да се възползват от тази услуга, компаниите трябва да имат фирмен уеб сайт, а ако не разполагат с такъв, биха могли да възложат създаването му на А1, с друга от маркетинговите услуги на телекома – А1 Web Presence.

Ако компаниите предпочитат да рекламират в социалните мрежи Facebook и Instagram, специалистите на А1 създават статични рекламни визии, въвеждат, управляват и оптимизират рекламата в мрежата на Facebook и/или Instagram. Бизнес клиентите трябва да имат създадена фирмена Facebook страница, а ако още не разполагат с такава, А1 може да им предостави специална оферта за създаването ѝ.

Ключови думи
А1

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама