Фюри: Няма да има трети мач с Уайлдър

18:53, 12 окт 20 / Спорт 25 2949 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

Световният шампион в тежка категория Тайсън Фюри обяви, че няма да се бие за трети път с бившия носител на пояса на Световния боксов съюз Дионтей Уайлдър, тъй като от лагера на американеца на няколко пъти са искали да отложат мача, предаде БГНЕС.

Фюри нанесе първа загуба в професионалната кариера на Уайлдър през февруари и по този начин се качи на световния връх за втори път в кариерата си, като се очакваше двамата да проведат още един мач до края на годината.

Фюри: Кариерата на Уайлдър щеше да свърши, ако не бяха спрели битката ни

"Аз се съгласих да се бием на 19 декември, но след това те се опитаха отново да сменят датата за следващата година. За мен това беше прекалено и вече гледам към други неща. Тренирам, готов съм", коментира Фюри, който впоследствие заяви в Туитър, че ще се "завърне у дома", намеквайки, че ще се бие с друг съперник във Великобритания.

Британецът също така изрази желанието си да стане абсолютен световен шампион, като вземе поясите на своя сънародник Антъни Джошуа.

Тайсън Фюри: Пулев не е част от големите двубои

"Аз съм най-добрият боксьор в света и преди края на 2021 година ще бъда единственият в тежка категория с шампионски пояс", каза той.

В същото време от лагера на Уайлдър отрекоха твърденията на Фюри и заявиха, че мач между двамата през декември ще има.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама