Слънцето се завръща

07:00, 14 окт 20 25 1926 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

В сутрешните часове ще е хладно, с минимални температури предимно между 5 и 10 градуса. През деня ще е предимно слънчево и почти тихо. Преди обяд в котловините и низините ще има условия видимостта да бъде намалена. Максималните температури ще бъдат 17-22 градуса.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. В сутрешните часове има условия видимостта да бъде намалена. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат 20-22 градуса. Температурата на морската вода е 21-23 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

В планините преди обяд ще бъде предимно облачно и мъгливо, след обяд ще преобладава слънчево време. Ще духа предимно умерен югозападен вятър. Максималната температура на 1200 м ще бъде около 11 градуса, на 2000 м - около 4 градуса.

В четвъртък и петък вятърът отново ще бъде с южна компонента, през втория ден в източните райони ще се усили. Температурите ще се повишат слабо. В четвъртък ще преобладава слънчево време, сутринта на места в котловините и низините ще бъде мъгливо. През нощта срещу петък от запад ще започне увеличение на облачността и в петък отново, главно в западната половина от страната, ще има превалявания от дъжд.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама