От "Спаси София" издирват Фандъкова, зарязала столицата на самотек

12:00, 16 окт 20 / София 25 3805 Шрифт:
Автор:

От гражданската инициатива "Спаси София" обявиха, че издирват кмета на София Йорданка Фандъкова. Според тях Фандъкова е зарязала столицата на самотек.

"Виждали ли сте това лице?  На хартия изпълнява функцията на кмет. За последен път лицето е забелязано през септември да инспектира забавен с година и половина ремонт на детска градина и да рекламира застрахователни полици за строителни работници. Оттогава е в неизвестност. Известно е, че преди избори плаши гражданите да не си “правят експерименти” с други лица, защото само то има опит, готови проекти, екип и идеи", пишат от "Спаси София".

От "Спаси София" настояват за нов автобус, свързващ южните квартали

Те питат какво е станало с готовите проекти и ясните срокове, давайки конкретни примери.

"В предизборната кампания сте щедра на обещания, а следизборно - сте в неизвестност. “Новият екип” се разпадна, проектите са зациклили, инспекциите са проформа за евтин ПР, последователните политики липсват изцяло. Каква изобщо е ползата от Вашето кметуване? За какво сте им на софиянци, когато градът е изоставен, всичко се движи по инерция и няма никой, който да поеме отговорност за случващото се", питат от гражданската инициатива. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама