Сливен е домакин на Държавното лично отборно първенство и Национална купа по спортни танци „Туида 2020“

12:00, 26 окт 20 / Спорт 25 2478 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

Сливен е домакин на Държавното лично отборно първенство и Национална купа по спортни танци „Туида 2020”. Спортната надпревара се провежда в зала „Васил Левски”. Сред официалните гости на откриването беше зам.-кметът Пепа Чиликова.

„За мен е удоволствие да присъствам на откриването на Държавното лично отборно първенство и Национална купа по спортни танци „Туида 2020“. От името на кмета на община Сливен г-н Стефан Радев искам да ви поздравя за участието ви в днешната надпревара. Щастлива съм, че тя е част от програмата за отбелязване на празника на град Сливен – Димитровден. За пореден път Сливен е домакин на състезание, което е събрало толкова красота, блясък и изящество. Пожелавам ви много успехи в турнира, нека всичките ви усилия, се увенчаят с успех, който да радва вас, вашите треньори и родители. Бъдете здрави, изпълнени с енергия и упорито гонете своите мечти и стремежи!”, заяви Пепа Чиликова.

Над 150 състезателни двойки от 25 клуба в страната мерят сили в надпреварата. Те са разпределени във възрастови групи от 7 години до състезатели над 21-годишна възраст.

Традиционно събитието е част от програмата на Общината за празника на Сливен – Димитровден. Състезанието се организира от Клуб по спортни танци „Туида“, с подкрепата на Община Сливен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама