Граждани сме на изтървана държава

10:27, 29 окт 20 25 1682 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова
Ние с вас сме граждани на една изтървана държава. Защото тези, които я завладяха, я изтървават — поради некомпетентността и некадърността си, както и поради бруталното си безочие и наглост, пише във Facebook рекламистът Мартин Димитров.
 
"Живеем на място, в което по никакъв начин не можем да разчитаме на здравната система. Лекарите са малко, лекарите са възрастни, лекарите са болни, лекарите са уморени и демотивирани. Живеем на място, на което не можем да разчитаме, че децата ни ще получат образование, което дори на елементарно ниво да ги подготви за света. Живеем на място, на което не можем да разчитаме нито на пенсионно осигуряване, нито на социална система. Затова се разчита на подаяния и на това властта да ни хвърли по някой лев в лицето. Живеем на място без реални институции, където не можем да разберем сметките на "Топлофикация", Вълка строи където и каквото си иска, а сред най-големите проблеми на властта са споделените пътувания. Място, на което една държавна фирма строи магистрали, а как тя избира подизпълнителите си, никой не може да разбере", коментира той.
 
"Подкрепата за Бойко Борисов е директен отказ от цивилизация и цивилизованост. Това е като да избереш да се върнеш в пещерата. В която, да не казвам с какво, можеш да правиш изкуство по пещерните стени, съвсем в унисон с представите на Вежди Рашидов. Тези не просто са мутри. Не просто са много лоши мутри. Те са и пълни диваци. А Бойко е политически кроманьонец", пише в заключение той.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама