ЦСКА претърпя разгром в Швейцария

09:22, 06 ное 20 / Спорт 25 2255 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

ЦСКА записа втора загуба в Лига Европа в първите си три мача от груповата фаза на турнира. Червените претърпяха поражение с 0:3 от "Йънг Бойс" при гостуването си в Берн. Два гола отбеляза Феликс Мамбимби, а веднъж се разписа и Миралем Сюлеймани.

Швейцарският шампион взе първа победа в турнира, като дотук беше е с едва една точка. ЦСКА вече има две загуби и едно равенство, но в първите си три мача дори няма вкаран гол, съобщи „Дневник“. В друг мач от група А на турнира "Рома" победи с 5:0 "Клуж". С успеха италианският тим остава начело със седем точки и голова разлика 7:1.

"Лудогорец" не успя да се противопостави на "Тотнъм"

ЦСКА започна много слабо двубоя, като още във втората минута "Йънг Бойс" откри. Това се случи след неразбирателство между Валентин Антов и Юрген Матей, които тръгнаха да играят с една висока топка, но си попречиха взаимно. От това се възползва Филип Мамбимби, който изскочи сам срещу вратаря и нямаше проблем да вкара.

В първите 10 минути швейцарците имаха няколко отлични шанса да удвоят аванса си. Това се случи в 18-ата минута, когато Нсаме увлече двама защитници в червено и подаде на Сюлеймани в наказателното поле. Той финтира друг играч на ЦСКА и вкара с диагонален шут - 2:0.

До края на първата част ЦСКА така и не успя да играе равностойно на "Йънг Бойс". В 32-ата минута швейцарците вкараха трети гол. След центриране отдясно двама в жълто-черно се озоваха на метър от вратата на червените и Бамбимби се разписа без проблем.

През втората част темпото на игра падна и "Йънг Бойс" вече не нападаше толкова яростно. ЦСКА опита да стигне поне до един, но не успя.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама