ГЕРБКарма иска да спечели изборите с нашите пари

13:59, 10 ное 20 / Политика 25 1676 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Вчера от ГЕРБ обявиха, че ще организират кампания за даряване на кръвна плазма „по желание на премиера Бойко Борисов“. С 150 хил. лева от партийната субсидия ще бъдат закупени два апарата за извличане на кръвна плазма, а с още 20 хил. лева консумативи за извличане и съхранение на плазмата.

Шоуменът Слави Трифонов коментира жеста на ГЕРБ във Facebook. „Много се умилих като чух тази новина. Стана ми едно такова мило и благотворително“. Трифонов припомня, че партийната субсидия са „онези 8 лева на получен глас, които партиите взимат от нас, след като ние ясно заявихме, че не искаме да им даваме тези пари“.

И сега от тия наши пари ГЕРБ дарява 150 хил. лева. И сега - числата имат значение. В края на 2019 г. ГЕРБ е декларирала, че разполага с 13 млн. лева спестени пари! Освен това, от началото на 2020 г. до момента партия ГЕРБ е получила още 5,3 млн. лева партийна субсидия. 5,3 млн. лева от нашите пари, взети насила, и то по време на така прокламираната от правителството страшна пандемия“, пресмята Слави Трифонов и допълва: „Освен това, за Коледа, за да си имат за празниците, ГЕРБ ще получи още 3 млн. лева субсидия от нашите пари. А 3 млн. лева е сума, която е с над 1 млн. лева повече от сумата, която събира за една година благотворителната кампания „Българската Коледа“. Представихте ли си го?“, пита шоуменът.

С прецизна точност може да предположим, че в момента партия ГЕРБ разполага с над 15 млн. лева от нашите пари. Абсолютно всички съществуващи български партии взети заедно не разполагат с толкова пари, с колкото разполага партия ГЕРБ. И тя дарява 150 хиляди лева. Толкова им се е откъснало от сърцето“, коментира още Трифонов.

"Ако партия ГЕРБ продължи да държи на влог нашите пари и да трупа лихви и за лично облагодетелстване, то тогава може да се прекръсти на една злополучна фондация и вече да се казва ГЕРБКарма. И още нещо – ако не върне милионите, това означава, че ГЕРБКарма ще иска да спечели изборите. С нашите пари", заяви той. 

 

Ключови думи
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 22:59, 10 ное 20

Карма, другарю Борисов ! КАРМА ... Накрая и вие ще гледате неразбиращо, досущ като другаря Живков на последния Пленум !

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама