Големите кавички

17:00, 16 ное 20 / Големите кавички 25 2569 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (9 - 13 ноември)

Ако трябва да обобщим управлението на ГЕРБ с две думи то те биха били неумно зло! Доказателства за това може да намерим навсякъде, като започнем от любимите магистрали и липсата на детски градини и стигнем до борбата с Covid-19. Последното се изразява в борба на клановете около Борисов да откраднат колкото може повече пари.

Можете да обърнете внимание на хаоса с розови, зелени, лилави на жълти тракторчета коридори и заповедите, с които никой, който няма минимум докторска дисертация по студен ядрен синтез, не може да се оправи с тези заповеди. За последните 8 месеца сигурно бяха издадени 800 заповеди, които никой никога не е чел и които са почти 100% незаконосъобразни. Хубаво е че, вече незрящите разбраха, че Бойко Борисов трябва да си отиде и трябва да го направи час по-скоро, защото всеки ден на власт носи злина на България“.

Думи на адвокат Николай Хаджигенов от „Отровното трио“ по повод мерките на правителството с кризата около коронавируса. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама