Нинова с отрицателен тест, връща се на работа

10:25, 17 ное 20 / Политика 25 1802 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini
Народни представители от БСП стават доброволци в болници, където имат нужда от хора, заяви във Facebook лидерът на левицата Корнелия Нинова. "Обсъдихме с колегите и решихме веднага след представянето и гласуването на нашия алтернативен бюджет за 2021 г. в Народното събрание, да помогнем на болниците“, уточни Нинова.
 
Трима лекари депутати от БСП- проф. Георги Михайлов, Илиян Тимчев и Десислав Тасков вече работят в болниците в Свищов и Шумен. И в двете ковид отделения липсват лекари. 
 
Лидерът на левицата е с отрицателен тест за COVID-19 и се връща към активна работа. Нинова беше приета в болница на 31 октомври с положителна проба. След стабилизирането й бе изписана и продължи лечението си в домашни условия, откъдето работеше онлайн.

Изписаха Корнелия Нинова от болницата

"Благодаря на лекарите и медицинските сестри. Преживях болестта, която е сериозно изпитание и видях с очите си колко всеотдайно се борят те с нея. Днес медиците имат нужда от нашата помощ, а всеки болен от съпричастност и подкрепа. Знам, че ще се справим“, подчерта Корнелия Нинова.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама