Хладна и облачна сряда

07:00, 18 ное 20 25 1779 Шрифт:
Антония Руменова Редактор: Антония Руменова

Още през нощта от северозапад ще започнат слаби валежи от дъжд, които през деня ще обхванат цялата страна и на отделни места в планинските и източните райони ще са временно силни.

Ще духа слаб, след обяд в източната половина на страната умерен северен вятър, с който ще прониква по-студен въздух. Минималните температури ще са предимно между 3 и 8 градуса, дневните ще се понижат и ще са от 7 до 12 градуса. До вечерта на повечето места валежите ще спрат, само в югоизточните райони все още ще има превалявания.

Снимка: Pixabay

Над Черноморието ще е облачно. Главно след обяд ще има валежи, които на повечето места ще са силни. Ще духа умерен вятър от север, привечер - от север-североизток. Максималните температури на въздуха ще са 11-12 градуса. Температурата на морската вода е 15-17 градуса. Вълнението на морето в сутрешните часове ще е 2 бала, но след обяд ще се усилва до 3 бала.

Над планините ще е облачно. На много места ще има валежи от дъжд, над около 1700-1900 метра - от сняг, в отделни райони ще са силни. Ще духа умерен вятър от север-североизток. Температурите ще се понижат и максималната на 1200 метра ще е около 5 градуса, на 2000 метра - около 0 градуса.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама