"Лудогорец" излиза в битка за чест срещу "Тотнъм"

11:05, 26 ное 20 / Спорт 25 1985 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Автор: Юлиан Тодоров

Довечера в 22:00 часа "Лудогорец" ще изиграе четвъртия си мач от група "J" на Лига Европа. "Орлите" гостуват на “Тотнъм” в Лондон. Разградчани до момента записаха три загуби в първите си три мача в групата. В сегашната ситуация момчетата на Станислав Генчев няма какво да губят и могат да играят за удоволствие и за честта си. Те излизат на най-модерния стадион в Европа и трябва да покажат най-доброто, на което са способни.

Ситуацията в групата е такава, че на теория "Лудогорец" все още има шансове за продължаване на 1/16-финалите на Лига Европа. Това обаче може да се случи само ако отборът запише три победи в оставащите си три мача. Това звучи почти невъзможно, предвид, че играят срещу отбор воден от Жозе Моуриньо, но футболът е странна игра, в която сме виждали и по-големи изненади.

"Лудогорец" не успя да се противопостави на "Тотнъм"

Лудогорец” вече има немалък опит в евротурнирите, който натрупа в последните години. Всъщност "зелените" показаха приличен футбол в досегашните си мачове в турнира, но това не се оказа достатъчно, за да постигнат по-добри резултати. Това доведе и до треньорска смяна и Павел Върба си стегна багажа от Разград, а начело отново застана Станислав Генчев.

В същото време “Тотнъм” е във възход от началото на сезона под ръководството на Жозе Моуриньо. "Шпорите" демонстрират аткрактивен футбол и неслучайно са начело в класирането в Премиър лийг. Те обаче допуснаха изненадваща загуба от “Антверп” в Лига Европа. Така лондончани са с равни точки с белгийците и ЛАСК (Линц) - по 6. Това означава, че англичаните не могат да си позволят никакво подценяване днес и ще търсят само и единствено победа, която да ги приближи до 1/16 финалите.

"Лудогорец" се разделя с треньора си след загубата от "Антверпен"

Жозе Моуриньо не може да използва контузените Алдервейрелд, Дохърти, Танганга и Ламела. Очаква се той да пусне на терена Харт на вратата и в защита Орие, Дайър, Санчес и Дейвис. Сисоко и Уинкс ще бъдат опорните халфове, а Бейл и Моура ще действат по крилата. Кейн ще води атаката, а зад гърба му ще действа Ло Селсо.

Станислав Генчев също има проблеми със състава. Той не може да използва контузените Сисиньо и Сантана. Освен това се оплака, че някои играчи не са тренирали пълноценно, тъй като бяха болни. Добрата новина е, че Кирил Десподов е здрав и може да играе. Очаква се стартовата единайсеторка да е съставена от Стоянов на вратата и пред него карето Икоко, Терзиев, Моци и Недялков в отбрана. Баджи и Анисе ще са двамата опорни халфове, а Янков ще действа като плеймейкър. Десподов и Каули ще бъдат на крилата, а в атака ще започне Кешерю.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама