ЦСКА-София се цели в първа победа в Лига Европа

13:15, 26 ное 20 / Спорт 25 1979 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Автор: Юлиан Тодоров

ЦСКА-София ще търси първа победа в груповата фаза на Лига Европа тази вечер от 19:55 часа на стадион "Васил Левски" срещу “Йънг Бойс”. Това ще е своеобразен реванш между двата тима, които се срещнаха преди три седмици, като тогава "жълто-черните" прегазиха нашенци с категоричното 3:0. Сега "червените" ще опитат да си отмъстят и да запишат първи успех на сметката си в групата под ръководството на новия си наставник Бруно Акрапович.

ЦСКА претърпя разгром в Швейцария

"Червените" нямат право на повече грешки, ако искат да запазят реален шанс за продължаване на 1/16-финал, каквито амбиции заявяват от "Българска армия". Отборът има само 1 точка в актива си. Евентуално равенство също ще запази теоритични шансове на "армейците" за продължаване напред, но задачата им ще стане почти невъзможна.

Днес специалистът ще изведе "червените" във втория си мач. Той откри сметката си с изразителна победа с 5:0 над “Ботев” Ихтиман за Купата на България. Този път обаче съперникът е от съвсем различен калибър и подходът трябва да бъде друг.

ЦСКА се раздели със Стамен Белчев

ЦСКА вероятно ще се хвърли здраво в атака от първата минута. Очаква се Акрапович да заложи на двама в атака в лицето на Али Соу и Ахмед Ахмедов. На вратата ще започне Димитър Евтимов вместо Густаво Бусато, който има проблеми и не тренира нормално. В защита ще действат Гълъбов, Антов, Занев и Жеферсон. В средата на терена пък ще бъдат Синклер, Санкаре, Тиаго и Йомов.

Гостите пък вероятно ще започнат с Ван Балмос под рамката и пред него Нефти, Камара, Лустенбергер и Гарсия в отбрана. Аебисхер, Сиеро и Ридер ще действат в средата на терена, а в атака ще започнат Сюлеймани, Нсаме и Мамбимби.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама