ЦСКА отново преклони глава от "Йънг Бойс"

21:53, 26 ное 20 / Спорт 25 2594 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Автор: Юлиан Тодоров

Отборът на ЦСКА-София регистрира трета загуба от четири мача в авантюрата си в Лига Европа. Това стана, след като „червените” преклониха глава като гост с 0:1 от швейцарския шампион „Йънг Бойс“ на Националния сезон „Васил Левски”.

Единственият гол в София падна през първата част, след като Жан-Пиер Нсаме бе точен за „жълто-черните” в 34-ата минута, след като стражът на ЦСКА Густаво Бусато допусна вратарска грешка и не се намеси достатъчно сериозно при ситуацията. Грешката на бразилеца бе факт, но все пак той на няколко пъти се отличи и с добри намеси в хода на дуела с „Йънг Бойс“. По-неприятният факт за българския отбор е, че ЦСКА няма отбелязан гол в тазгодишното издание на Лига Европа, като остава единственият отбор без попадение от всички 48 тима досега.

ЦСКА-София се цели в първа победа в Лига Европа

По този начин шансовете на българския тим за продължаване към елиминационната фаза са на практика в сферата на фантастиката и по всичко личи, че оставащите два мача на ЦСКА – срещу „ЧФР Клуж“ и „Рома“, ще бъдат на практика формалност. Това бе и дебют за Бруно Акрапович начело на ЦСКА в европейските клубни турнири, като босненският специалист направи много промени за срещата и игра в схема 3-4-1-2, която обаче не спомогна да неутрализира солидните качества на тима от столицата Берн.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама