Българска компания в книга за Кралското семейство

16:15, 06 дек 20 / Любопитно 25 2185 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

За първи път в историята българска съвременна компания е удостоена с покана за участие в книга за Кралското семейство. Тя разказва подробности за първата година на сина на Меган Маркъл и Принц Хари - Арчи - Baby Sussex, написана от кралския кореспондент Робърт Джобсън. Книгата с историята от първата година на живота им като семейство от раждането на Арчи представя само няколко подбрани бебешки и лайфстайл марки, а една от тях е българска, която произвежда натурална и изцяло чиста козметика за бебета, деца и възрастни.

Това е безспорен успех, който доказва, че български предприемач може и има с какво да се докаже на световния пазар. Компанията е избрана заради отдадеността си на натуралната грижа за кожата.

Снимка: БНР

“Вече три години разработваме продукти както за възрастни, така и за бебета. Бебешката ни линия е била забелязана още на пътешествието на Меган Маркъл и Хари в Африка. Тогава по какъв път и по какъв начин са достигнали до тях - продуктите са закупени от Англия и са достигнали до домакинството на младото семейство. Това, което ние знаем за причина, защо са ни избрали в тази книга е, че са направили цял изследователски екип, който да подбере 10 марки, за които да се разкаже в първата книга на седмия поред престолонаследник. Ние сме една от тези 10 марки, които отговарят на всички изисквания, казва Силвия Павлова, основател на българския козметичен бранд, в ефира на БНР. 

За своето представяне в книгата "Baby Sussex" Силвия Павлова решава да обедини усилия с друга българска марка, вече е добре позната на международната сцена, която използва българска чиста и натурална вълна за създаването на единствените по рода си изцяло натурални вълнени матраци и изделия за спалнята и дома без химия и синтетика. Продуктите от вълна са добре познати в САЩ, Канада, Австралия, Западна Европа, а вече и в България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама