СДС става на 31 години

11:25, 07 дек 20 / Политика 25 1903 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Днес СДС става на 31 години. В човешкия живот това е младост и разцвет на силите. А за партия – достолепна възраст, в която е натрупала опит и мъдрост, пишат от партията.

СДС навлиза в четвъртото си десетилетие с богата и интересна история. От нейните страници можем да прочетем за възходи и неуспехи. За единство и разделение. За надежди и предателства. За смелост и слабостЗа политически романтици и ловки прагматици.. Но никъде няма написана глава за отстъпление – от десните идеи, от ценностите на демокрацията, от стремежа да бъдем равноправни и достойни граждани на Европа. Днес СДС показа на всички, които я бяха отписали, че още я има. И това не е лозунг, а истина, подкрепена с факти. На европейските и местни избори партията постигна резултати, които поставиха трите сини букви в европейския парламент и в много български общини“, заявиха от СДС.

На 31 години СДС е и винаги ще бъде партията, която промени България след половинвековен тоталитарен режим. Тя е и винаги ще бъде истинското дясно, което няма да се съглашава с БСП и нейните производни. СДС има своята история, достойнство и сила и има още какво да даде на българската политика“, категорични са от партията.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама