Джошуа се закани да нокаутира Кобрата между 7-ия и 9-ия рунд

11:26, 10 дек 20 / Спорт 25 2921 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Световният шампион Антъни Джошуа се закани, че ще нокаутира Кубрат Пулев някъде между 7-ия и 9-ия рунд на битката помежду им в събота вечер.

Двамата се изправят един срещу друг в "Уембли Арена" в битка за поясите на IBF, WBA, WBO и IBO. Британецът също така заяви, че има инстинкт на убиец, който ще му помогне да спечели мача.

Положителна развръзка: Българските медии ще присъстват на мача Пулев - Джошуа

"Смятам, че съм по-мотивиран от него. Тази битка значи всичко за мен. Имам чувството, че се бия за титлата, но вече съм по-опитен. Не знам как да го обясня, чувствам се все едно аз съм претендентът и се изправям срещу шампиона. Но знам, че ще направя всичко възможно, за да победя. Каквото и да покаже Пулев на ринга, смятам, че ще се справя лесно, защото съм добре подготвен", каза Джошуа пред DAZN, цитиран от БТА.

"За мен Пулев е страхотен боксьор. Има добър баланс, стилът му е типично европейски, има силен удар и обича да е побойник. Видях го още в мача му с Владимир Кличко, с Хюи Фюри, с Рандъл Букър. Той обича да дразни съперниците си. Но аз също съм убиец. Въпреки, че съм бизнесмен, аз също имам инстинкт на убиец", сподели още британецът.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама