Рита Ора снима клип в България

22:05, 16 дек 20 / Любопитно 25 2908 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Британската певица от албански произход Рита Ора отлетя за България, за да снима нов музикален видеоклип към предстоящия си сингъл. 

Рита Ора се раздели със сина на Джъд Лоу

Певицата прекара по-голямата част от тази година в работа по нова музика и заяви пред медии, че се надява да се завърне с нови песни в началото на 2021 г. Именно към една от тях е и новото видео, което сега записва в България, разкри източник, близък до звездата.

Рита Ора е една от най-известните британски певици, като сред най-големите ѝ хитове е „Hot Right Now“, превърнал се в абсолютен бум и станал номер едно в UK Singles Chart.

Родена в Косово през 1990 година, още същата година семейството ѝ се мести във Великобритания. През 2004 г. тя участва в английски филм на име „Spivs“, а през 2008 записва дебютния си сингъл „Where’s Your Love“. Дебютният ѝ албум (ORA) излиза на 27 август 2012 г., припомнят от БГНЕС.

Онлайн концертът на Лейди Гага събра 127 млн. долара

Рита Ора се подвизава и като модел. Тя е е избрана за рекламно лице на марката за кецове Superga, а Мадона и дъщеря ѝ Лурдес я избират за лице на марката им за дрехи и аксесоари Material Girl. Работи още и за DKNY. Певицата създава и собствена колекция лакове и червила за британската марка гримове Rimmel. 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама