Големите кавички

17:30, 17 дек 20 / Големите кавички 25 3610 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (7 - 11 декември)

Продължаващият отказ на БСП да участва в осигуряването на кворума в Народното събрание предизвика размяна на остри изказвания между депутати от ГЕРБ и социалисти. По традиция, червените депутати напуснаха залата, преди проверката за кворум и се върнаха обратно след нея. Последва реплика от страна на депутата от ГЕРБ и актьор Евгени Будинов:

„Дезинфекцирано е, нали? Защото някои колеги, които сега влизат, буквално плюят по трибуната и разнасят бациликус олаф булгарикус по цяла България. Затова, моля маските, здравейте, заповядайте, закъснявате за час“.

Отговорът на социалистите не закъсня: „Това не е халтура, не е място, където да се правят смешки. Това е място, което е последна инстанция в страната. Просто е недоустимо да се държим така сякаш играем някакви долнопробни пиески”, заяви Нона Йотова.

С вас не става ни шега, ни смях. Ако трябва да бъда откровен, вие за нищо не ставате, дори и за кворум“, отвърна от своя страна Вежди Рашидов от ГЕРБ.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама