Как децата на звездите разбират, че родителите им са известни?

16:15, 24 дек 20 / Любопитно 25 2579 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Не всяко звездно дете израства, осъзнавайки, че родителите му са изключително известни. Всъщност, някои нямат никаква представа, докато не бъдат осведомени за славата на майките и бащите си и то по доста запомнящи се начини.

Мистерията около статуса на родителите предполага някакво усещане за нормалност и стабилност, които са в основата на детското възпитание. Ако сте известен родител и детето ви изобщо не подозира за това, постижението е значително, имайки предвид непрестанния интерес на медиите. Отглеждането на деца в такава среда изисква постоянната бдителност, но тези звездни родители са успели да се справят.

Бруклин Бекъм разбира кой е баща му на футболен мач. Най-големият син на Бекъм, Бруклин, е в светлината на прожекторите от ранна възраст и винаги е бил сниман, когато е край родителите си. Но е едва на 13, когато разбира, че баща му е най-известната футболна звезда в Англия. Когато двамата отиват на мач заедно, тълпата полудява. „Хората започнаха да викат името на баща ми и аз бях много озадачен. Не гледам на родителите си по този начин", казва той.

Ето и други истории как звездни деца разбират, че родителите им са сред най-известните личности в света.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама