За работата на прокуратурата само властта може да каже: „Конграчулейшънс”

14:12, 23 дек 20 / Политика 25 2807 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

За работата на прокуратурата само властта може да каже: „Конграчулейшънс”, написа във Facebook телевизионният водещ и лидер на „Има такъв народ“ Слави Трифонов. Публикуваме коментара му без редакторска намеса:

„След като преди няколко дни Специализираната прокуратура обяви, че не намира нищо нередно в записите с Бойко Борисов, вчера Софийска градска прокуратура обяви, че не намира нищо нередно и в снимките и видеото от спалнята на Бойко Борисов. Не намира нищо нередно и в чекмеджето му. В съобщението си от вчера прокуратурата де факто казва, че няма никаква представа дали са истински парите и кюлчетета в чекмеджето.

Прокуратурата не успя да разбере дали снимките от жилището на Борисов са истински

Прокуратурата казва, че няма никаква представа коя е “прекрасната госпожа”, снимала в спалнята на министър-председателя. Снимала включително и как той “спинка сладко” с пистолет до главата си. Прокуратурата казва, че няма никаква представа как да открие фамозната “Мата Хари” и заради това, забележете - прокуратурата спира наказателното производство по скандалните снимки и скандалното видео.

Че за какво ни е въобще тогава прокуратура, която никога няма никаква представа за абсолютно нищо, уличаващо властта?

Прокуратурата: Не е ясно дали Борисов говори в записите, но твърденията в тях не са верни

А, да, на властта й е нужна такава прокуратура. За работата на прокуратурата само властта може да каже: “Конграчулейшънс!”. Две са думите, които ми хрумват след тези уникални съобщения на прокуратурата. Думите са саморазобличаване и затвърждаване.

Саморазобличаване на прокуратурата като слуга на Изпълнителната власт и затвърждаване на легитимността на протестите от лятото, които искаха едновременно оставките и на министър-председателя, и на главния прокурор. Видимо протестиращите съвсем правилно са гледали на Бойко Борисов и Иван Гешев като едно цяло, като един отбор в една превзета, мафиотизирана държава. И колкото и двамата да обичат да се правят на луди, както стана ясно от единия запис, истината е една и тя не може да бъде скрита.

Това, което направи прокуратурата вчера, е абсолютното доказателство, че протестите лятото са били прави и абсолютното доказателство, че тези хора трябва веднага да се махнат от нашия живот!“

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама