Световноизвестен астролог с прогноза за България през 2021 г.

18:20, 04 яну 21 / Любопитно 25 8203 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

„Светлина в мрака“ – така представя 2021 година световноизвестният астролог Гал Сасон. Пред bTV той анализира какво вещаят звездите и планетите за нашата страна.

Няколко важни неща ще се случат в България тази година. Първо, Юпитер - планетата на позитивизма и растежа, се мести в дома на парите и талантите за България. Тоест икономиката и финансите ще се подобрят в страната през 2021 г., особено от март-април.

2021 е година на Металния вол

Рядко явление, което се случва на всеки 84 години, ще е така нареченото завръщане на Уран. "Уран се свързва с революции, бунтове, технологии, иновации, така че може да има нови открития или изобретения, идващи от страната ви или от българи, живеещи в чужбина. Може да са научни открития или пък стартъпи, които ще имат успех. След това Уран ще се премести в дома на семейството. Това означава, че може да има върхове и спадове, свързани с недвижимите имоти, или пък промени в дома и семейството", казва Гал Сасон.

"Често, когато има такова движение на една планета, говорим за пробуждане. Така че ще има много движение в основите на страната. Тоест има шанс за българите да променят из основи отношението си, начина, по който гледат на себе си, на света, на мястото си в света. Ще има промени в самоопределянето на българите", казва ще той.

Какви са тенденциите в цвета на косата през 2021 г.

Уран ще пробуди не само българите, но и Колелото на късмета, което се свързва с енергиите на парите, финансите, новите таланти. Това ще се усети много силно през февруари. Може да се случи нещо положително и при дипломацията или пък да има важни решения, свързани с други страни през март.

През юни Уран ще бъде позициониран над Колелото на късмета, което е добре и означава, че ще има успехи, свързани с иновациите, науката, технологията. През ноември също ще е добър период за тези неща.

Другото, което се случва в астрологичната карта на България, са затъмненията от 19 ноември, които за година и половина ще се преместят в Скорпион и Телец, а България е под знака на Телеца. Това означава, че ще има бързо развитие при всичко, свързано с лидерството, промяна в лидерството на страната, в дома и семейството. Това се случва веднъж на приблизително 19 години, така че подобни неща са се случвали и през 1984-1985 г., както и през 1965-1966 г.

"Добрата новина е, че България е двоен Козирог, а Сатурн излезе от Козирог - т.е. през 2021 г. ще може да си поеме глътка въздух. Сатурн и Юпитер за пръв път от стотици години са в първия дом на България, което е свързано с идентичността. Страната ще възприеме нова дефиниция за себе си. Така че ще има добра енергия, свързана с пари, таланти, с това кои сте като нация, но ще има и революции, и непредвидими неща заради завръщането на Уран", казва още Сасон.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама