„Тенет“, „Ние, мечоците: Филмът“ и „Висока нота“ са сред акцентите в А1 Видеотека през януари

10:58, 05 яну 21 25 2138 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

В първия месец на 2021-а година абонатите на Xplore TV отново ще имат на разположение интересни филмови заглавия в А1 Видеотека, с които да се забавляват в уюта на своя дом. Сред тях са нашумелият sci-fi екшън „Тенет“, увлекателната анимация „Ние, мечоците: Филмът“ и „Висока нота“.

Почитателите на научната фантастика и екшън жанра ще бъдат запленени от „Тенет“. Филмът с режисьор и сценарист Кристофър Нолан разказва как в борбата си за спасението на света от Трета световна война, Героят е въоръжен само с една кодова дума – „Тенет“. Мисията му го въвлича в мътните и опасни води на международния шпионаж. Това, пред което се изправя Героят, е нещо напълно непознато – пътуване във времето, от което зависи съдбата на целия свят. Звездният актьорски състав на екшън-трилъра включва знаменитости като Джон Дейвид Уошингтън, Робърт Патинсън, Елизабет Дебики, Димпъл Кападия, Майкъл Кейн и Кенет Брана.

Снимки: А1

Зрителите на А1 Xplore TV могат да се насладят на всеки от първокачествените филми с кристална картина и професионален превод и субтитри. В А1 Видеотека потребителите могат лесно и удобно да търсят сред разнообразните заглавия. С времето платформата се адаптира към техните предпочитания и благодарение на AI извежда на преден план персонализирани препоръки според техния вкус. През 2020-а A1 Xplore TV спечели приза „Продукт на годината 2020“ в категория „Интерактивна телевизия“ в престижния световен конкурс за иновации на базата на проучване, проведено от Nielsen International сред 2000 потребители в България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама