На управляващите са им виновни ту глобалното затопляне, ту дъждът, ту Дядо Боже

14:25, 14 яну 21 / Политика 25 1684 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова
България е в постоянно бедствено положение в последните години - за некомпетентността на управляващите са виновни ту глобалното затопляне, ту многото дъжд, ту Дядо Боже, коментира зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Крум Зарков, цитиран от пресцентъра на партията. 
 
 
"Всъщност не положението е бедствено, управлението е бедствено. Това е заплахата към българските граждани", изтъкна още Зарков.
 
 
"Всеки български гражданин, който е изтърпял докрай това дълго и протяжно изслушване, е разбрал, че то е пълната демонстрация на абсолютната правителствена безпомощност по темата за водите. В продължение на повече от 2 часа и половина тук се говори спокойно и с равен тон за неща, които сякаш са нормални. Сякаш е нормално една страна само за няколко седмици и месеци да мине от заплаха за суша - в заплаха за наводнения. От истинска суша - до наводнение. От безводие - до цунами. Сякаш е напълно нормално хората половината част от годината да се чудят дали ще им потече вода от чешмата, а в другата част от годината да се чудят дали ще им се наводнят холовете и мазетата", каза още Крум Зарков. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама