Големите кавички

09:00, 01 фев 21 / Големите кавички 25 3757 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (25 - 29 януари)

Може би през джипа (бел. ред на премиера Бойко Борисов) решаваме проблемите на хората. Хубавото на политическа партия ГЕРБ и на премиера Бойко Борисов е, че там, където българските граждани имат проблем, имат нужда от бързи и адекватни действия, нещата се случват. През джипа светът се вижда по друг начин, каза зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков в ефира на БНТ. По думите му никой няма запазено място в джипа на премиера. 

Нанков често пътува с министър-председателя из цялата страна по време на съботно-неделните инспекции. 

През джипа една партия, или в случая премиера Бойко Борисов, който е близо до хората, успява да взема максимално бързо адекватни решения. А и виждаме, че през него не се създават проблеми, точно обратното - решават се“, изтъкна той. 

Попитан дали това е основното средство за печелене на подкрепа от хората преди парламентарните избори, Нанков не даде точен отговор, но заяви, че хората в джипа не са „диванни политици“ или „жълтопаветни“. „Нека има и друга гледна точка, не само през конвенционалните съвременни медии. Социалните мрежи са все по-достъпен източник на информация. И за дезинформация понякога“, каза той. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама