Какво е да си съсед на звезда?

18:20, 01 фев 21 / Любопитно 25 2082 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Много хора мечтаят в съседната къща да живее известен човек. Повечето си мислят, че ако комшията е холивудска звезда често ще бъдат канени на пищни партита или ще бъдат молени да се грижат за имота на величието, докато е на турне или снимки. Реалността, както се оказва, съвсем не е толкова „приказна”. 

Джъстин Бийбър

Джъстин Бийбър не само редовно организирал многолюдни и шумни партита, но за ужас на съседите си карал спортните си коли с огромна скорост из квартала.

Освен това през 2014 г. Бийбър беше даден под съд за това, че хвърлил развалено яйце в двора на съседа си (също имение за милиони долари). Певецът трябвало да плати 80 000 долара обезщетение за „яйчената шега”.

Памела Андерсън се е омъжила тайно за пети път

Мадона

Да бъдеш съседка на Мадона си е подлудяващо преживяване, поне според съседката ѝ Карън Джордж. Тя за първи път заведе дело срещу Мадона през 2009 г. заради използването на апартамента ѝ като репетиционна зала.

Мадона и Джордж спориха в съда две години преди Мадона най-сетне да започне да репетира заедно с екипа си в професионално студио.

Хълк Хоган

Хълк Хоган предизвика доста вълнение сред съседите си през 2005 г., когато реши да се сдобие с пет кокошки, един петел, шест кучета, една котка и питомен пор. Съседите се оплакаха, че изобилието от животни предизвиква силен и чест шум, освен че често от имението на Хоган се носи нехигиенична воня.

Скалата се възхити от статия за него, написана от българка

Робърт Дауни-Джуниър

В далечната 1996 г. Дауни-Джуниър страдал от силна алкохолна зависимост. Само часове след като бил обвинен в притежание на наркотици, актьорът нахлул в пияно състояние в къщата на съседите си и заспал в спалнята им. По-късно звездата била открита в почти безпомощно състояние от комшиите, които в крайна сметка решили да не подават жалба в полицията, пише БГНЕС.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама