Романтиката е във въздуха с акцентите в А1 Видеотека през февруари

11:12, 02 фев 21 / Любопитно 25 1863 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

За абонатите на Xplore TV февруари пристига с още първокласни филми в А1 Видеотека, с които да прекарват приятно времето си в уюта на дома. В унисон с предстоящия Ден на влюбените, 14 февруари, част от селекцията от филмови заглавия е на романтична тематика – „Снимката“, „Живот на бързи обороти“ и „Галерия на разбитите сърца“.

Почитателите на романтичните филми сред зрителите на Xplore TV със сигурност ще бъдат очаровани от сюжета на „Снимката“, в който се преплитат множество любовни истории от миналото и настоящето. Когато известният фотограф Кристина Иймс неочаквано умира, тя оставя отчуждената си дъщеря Мей наранена, ядосана и изпълнена с въпроси. Когато Мей намира снимка, скрита в сейф, тя скоро се задълбочава в проучване на случилото се през младостта на майка ѝ. Това разследване я води до неочаквана романтична история с изгряващ журналист.


Снимка: А1

Друго от филмовите заглавия в А1 Видеотека през февруари, „Живот на бързи обороти“, разказва за непредвидимостта на съдбата и силата на любовта. Целият свят на тийнейджърите Дарин и Изабел се сгромолясва, когато Изабел разбира, че е неизлечимо болна. Когато осъзнава колко малко време им остава заедно, Дарин се зарича да подари на Изабел всичко, което може да изживее в рамките на годината, която ѝ остава.

В центъра на сюжета на „Галерия на разбитите сърца“ е необикновената история на младо и мило момиче Люси (Джералдин Висванатан). Главната героиня работи в една от художествените галерии на града. Животът ѝ в Ню Йорк се развива успешно и я устройва напълно. Абонатите на Xplore TV ще могат да проследят в А1 Видеотека как всичко това се променя, когато любимият на Люси се разделя с нея. Неприятната новина се стоварва върху Люси като гръм от ясно небе и това я довежда до отчаяние. Тя трудно забравя минали връзки, затова винаги оставя за себе си различни сувенири за спомен. Един ден тя случайно се запознава с Ник, който се опитва да ѝ помогне да преодолее депресията от раздялата с бившия. Той ѝ предлага да организира уникален проект, наречен „Галерия на разбитите сърца“. Става дума за открито пространство, където всеки желаещ може да постави предмети, свързани с неуспешни връзки.


Снимка: А1

Дори и да не са почитатели на романтичния жанр, зрителите на А1 Xplore TV могат да се насладят на първокачествените филми с разнообразна тематика и подходящи за различни възрасти. Всички заглавия, включени в селекцията, са с кристална картина и професионален превод и субтитри. Важно удобство е, че в А1 Видеотека потребителите могат лесно и удобно да търсят сред разнообразните заглавия. С времето платформата се адаптира към техните предпочитания и благодарение на AI извежда на преден план персонализирани препоръки според техния вкус.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама