Никол Кидман и Кийт Ърбан: любов, написана на звездите

15:10, 06 фев 21 / Любопитно 25 4399 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

На пръв поглед Никол Кидман и Кийт Ърбан може да не изглеждат като най-невероятната знаменита двойка на света. Но ако се вгледате по-добре, се оказва, че тя е нещо като холивудска приказка от истинския живот – наградената с „Оскар“ и спечелилия „Грами“ кънтри певец, се намират след като вече са утвърдени индивидуални и също толкова ослепителни звезди в собствените си поприща.

Събрали се веднъж, те не могат да направят по-добро съчетание: привлекателната актриса и нейната оживеност придават жизненост към чувствителната душа на музиканта, докато неговата емоционална задълбоченост я завладява и привлича. За да разберем повече за връзката им, хвърляме поглед дори към астрологичната им съвместимост.

Никол е родена на 20 юни 1967 и е зодия Близнаци, но това не я прави по-малко уникална от другите представители на този въздушен знак. Ако не познавате много хора от тази зодия, те са общителни, приспособими и харизматични.

Кийт, от своя страна, е Скорпион и неговият рокерски мотоциклет го доказва. Всъщност, той потрошава мотора си през 2007, в опит да избяга от папараците и описва инцидента като истиснки Скорпион: „Това беше резултат от желанието на един човек да свърши работата си и моето желание да запазя личния си живот.“ С други думи, Скорпионите обичат личното си пространство. Тези знаци са водни, управляват се от планетата Плутон и успяват едновременно да са силно емоционално осъзнати и затворени. Трудно е да се разбере какво точно мислят и това ги прави още по-привлекателни.

Разберете повече за спонтанността във връзката им и за химията помежду им.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама