Празнуващи се барикадирали в хотел заради проверка на РЗИ

09:15, 07 фев 21 / София 25 2662 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Днес ще е третият ден, в който полицаи и здравни инспектори ще проверяват как се спазват противоепидемичните мерки в търговски центрове, фитнес зали, заведения за хранене и магазини.

Празнуващи в хотел в София се барикадираха снощи и не допуснаха екипите на здравната инспекция да извършат проверка. За пореден път в столицата бяха открити множество нарушения при инспекции на полицията.

Коронавирусът у нас: 493 нови случаи

При проверките в столицата, направени през изминалата нощ в хотел, намиращ се в столичния квартал „Бояна“ бяха установени много празнуващи. Част от тях се заключиха в помещението, за да не допуснат екипите на полицията и РЗИ да извършат проверка. Част от празнуващите се опитаха да избягат от акцията на МВР през различни изходи на сградата, съобщи БНР.

На няколко места в столицата полицията извърши проверки през изминалата нощ. Съставени са актове и полицейски разпореждания.

Операциите за спазване на противоепидемичните мерки станаха традиция през последните месеци. При тях често се откриват много нарушители. Основно в ресторанти към хотели. Акт получи и кметът на район „Кремиковци“ заради струпване на хора, неспазване на дистанция и неносене на маски по време на организиран празник.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама