Британка напусна работа, за да стане "котешки преводач"

19:10, 08 фев 21 / Любопитно 25 1579 Шрифт:
Ирина Иванова

Британка е напуснала държавната си служба, за да стане "котешки преводач". Джули-Ан Торн твърди, че за нея емоциите на котките не са тайна и че може да обучи стопаните им да разбират по-добре домашните си любимци. 

"Не мога да обясня науката или логиката зад това, защото в случая по-скоро става дума за емоционална и енергийна връзка между мен и котките", споделя Торн.

По думите на котешката специалистка тя долавя не само поведенчески сигнали, но и чувствата на животинките. Джули-Ан дори смята, че е в състояние да изпитва същите емоции като котките.

Снимка: CanStockPhoto

Торн открива "свръхсилата си" си за връзка с животните през 2012 г., когато посещава зоопарк със съпруга си. Виждайки женски гепард, жената изведнъж усеща силна меланхолия и започва да плаче. Впоследствие се оказва, че женската наскоро е загубила партньора си и страда по него.

Понастоящем Джули-Ан Торн взима 195 лири на час за консултация. По време на сеанс тя се настройва на емоционалната вълна на котките и събира поведенчески подсказки, благодарение на които стопаните да разбират по-лесно своите питомки. Торн освен това предписва някои целебни билки, за да коригира поведението на котките, ако това се налага, предаде Нова телевизия.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама