Два тежки инцидента в София

17:56, 11 фев 21 / София 25 2585 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Два тежки пътни инцидента в София. Шофьор на водоноска блъсна пешеходец и напусна мястото. Инцидентът е станал тази сутрин, малко преди 10.00 часа в района на булевардите „Мадрид” и „Ситняково” в София, предаде БГНЕС. 

По първоначална информация водоноската е минала през краката на пострадалия. Той е 59-годишен мъж и е хоспитализиран в Клиника по ортопедия и травматология на УМБАЛ "Св. Анна". 

Наложила се е ампутация на единия долен крайник, а в момента продължава операцията за спасяване на другия долен крайник, съобщиха от лечебното заведение. 

Снимка: Facebook/ Катастрофи в София

Водачът на автомобила е 48-годишен мъж и са му извършени тестове, които показват, че той не е употребил алкохол или упойващи вещества.

В друг инцидент човек загина, а дpyг бе изваден от река Искър, cлед като кола е излетяла от моста на "Ботевградско шосе" и е паднала във водата.

Сигналът за инцидента е подаден в 8.00 часа cyтpинта. Пристигналите на място водолази са успели да спасят един от пътуващите в превозното средство, но дpyгият е бил изваден мъртъв, предаде БНТ.

Софийска градска прокуратура повдигна обвинение на шофьора. Тойе управлявал превозното средство без да има книжка, след като е бил осъждан условно на шест месеца лишаване от свобода за управление на автомобил след употреба на алкохол и му е било отнето свидетелството за правоуправление. Задържан е за 72 часа.

Разследването продължава с назначаване на експертизи и разпит на свидетели.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама