Борисов с призив: Оставете децата на мира - и сина на Радев, и моите

13:50, 13 фев 21 25 2945 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Оставете децата на мира и не ги замесвайте в мръсната предизборна кампания. Има граници, които не трябва да се преминават. Днес за пореден път „пазителите на демокрацията“ тормозят най-нагло децата ми, и то в техния дом. Нито те, нито синът на президента заслужават подобен тормоз. Това коментира премиерът Борисов в Елхово, докато по същото време пред дома му в Банкя се провежда протест.

Борисов обикаля из страната, а пред дома му - протест

Опитаха се да ме пречупят с компромати и шпиони - не успяха. Сега това ли успяха да измислят демократите? Това ли е върховенството на закона, това ли са демократите?“, попита Борисов. „Докато ние правим така, че хората да живеят в по-добра среда, те отишли, шпицкомандите на Радев, Мая и подобни политици - децата ми реват у нас, внуците реват - тези са демократите!...На снимка ще им ги пратя на политиците как бебета реват и ще ги питам демократи ли сте вие, върховенство на закона ли е това, какво искате вие? Провокации ли искате, да се бият ли хората, докато ние правим това?“, попита още Борисов. 

Снимка: Facebook

Премиерът посочи, че познава сина на президента Румен Радев. „Той е рядко готино момче, симпатяга, спортист, красив, умен...Не ви ли е срам да правите така с децата? Пак казвам - познавам го, много ми е симпатичен. На тази възраст всеки може да наруши нещо, ние сигурно с баща му сме правили по-големи глупости. Оставете ги на мира!“, добави той.

Припомняме, че непълнолетниет син на президента Георги бе разпитван в петък заради присъствието му на парти в столичен хостел.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама