Големите кавички

15:30, 16 фев 21 / Големите кавички 25 2187 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова
Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.
 
 
„Смеят се на джипката, но тя е символ на направеното. ГЕРБ разполага с невероятна местна власт... Това ще е голяма морална победа за Бойко, няма такъв играч. „Най-лошият“ вариант за него е да стане шеф на опозицията“. Това коментира депутатът от ГЕРБ Георги Марков.
 
 
Той бе категоричен, че ГЕРБ ще спечели тези избори. „Има отслабване на партиите в България. За радост на ГЕРБ, Бойко е роден под щастлива звезда, няма противници“. 
 
По думите му има много нови партии, но всички са със стари играчи.„Част от тях са си кадри на Бойко. Цветанов, когото считам за най-добрия изборджия на прехода, беше главна фигура в ГЕРБ. От политическото  и правно нищо Христо Иванов беше сложен за министър. Трайчо отникъде стана министър. Мая, която играе ролята на революционер - на Райна Княгиня, беше републикански омбудсман, благодарение на Борисов“. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама