Всички от полицейско парти в Сандански ще бъдат глобени

13:55, 17 фев 21 25 1653 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Има нарушение на противоепидемичните мерки по време на среднощното полицейско парти край Сандански и ще има наказани. Това обявиха от Регионалната здравна инспекция в Благоевград.

Общо четирима униформени ще бъдат глобени, заедно с тях ще бъдат санкционирани и всички гости на тържеството – в това число и формалният домакин, който е горски служител. 

Глобата за собственика ще е между 500 и 2000 лв., а за участниците в купона между 300 и 1000 лв. Сред санкционираните ще е и домакина на тържеството.

За полицейското парти е станало ясно след като някои от униформените служители са решили да споделят на живо най-ключовите моменти от забавата във Facebook. Среднощният купон се е провел в заведение в курортната местност Попина Лъка край Сандански. Служителите на реда се събрали на празненство за раждането на бебе, без обаче да се спазят противоепидемичните мерки. 

На младия татко, предвид ситуацията, ще му бъде потърсена отговорност за нарушаване на противоепидемичните мерки и етичния кодекс, защото въпреки повода за празненство, не трябва да забравяме каква е ситуацията. Той е помощник-лесничей“, уточни инж. Дамян Дамянов, директор на ЮЗДП, цитиран от bTV. 

След проверка на здравните инспектори и полицаи е установено, че обектът е заключен, към момента обаче все още текат разпити, за да се идентифицират всички участници в купона.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама