ЦСКА ще премахне тирето в името си

20:00, 20 фев 21 / Спорт 25 2442 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Футболният ЦСКА ще промени името си и ще махне тирето от него. До сега тимът се казваше "ЦСКА-София", а след процедурата ще бъде само "ЦСКА". До това решение се стигна на Общото събрание на "червените". 

Никой от миноритарните собственици на клуба не се появи на стадион "Българска армия", за това събитието се проведе в офиса на Гриша Ганчев, където той и Юлиан Инджов са заседавали. Припомняме, че двамата държат 76,2% от акциите в клуба.

ЦСКА-София не допуска обединение с ЦСКА-1948

"От понеделник започва юридическата процедура по смяна на името. Изготвяме документацията, внасяме в търговския регистър и вписваме новото име", разясни адвокат Станислав Трендафилов, който защитава интересите на клуба. Той е оптимист, че промяната ще се случи бързо.

Гриша Ганчев се отказва от ЦСКА

"Живот и здраве, другата или най-късно по-другата седмица би трябвало ЦСКА да е с автентичното си име. Дано вписването излезе и да нямаме проблеми, като за мача с "Лудогорец" да имаме оригиналния автентичен ЦСКА", заяви още Трендафилов, цитиран от bTV. 

Междувременно днес "червените" победиха "Черно море" с 1:0, а в следващия кръг играят с лидера в класирането "Лудогорец", от който ги дели само 3 точки до първото място. 

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама