Слънчево и до 18 градуса във вторник

07:00, 23 фев 21 25 1546 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Ще преобладава слънчево време. Преди обяд на много места в равнините и котловините ще има мъгла. След обяд ще се появи слаб северозападен вятър и видимостта в равнините ще се подобри. Максималните температури ще бъдат между 13 и 18 градуса, по-ниски в районите с по-трайна мъгла.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Преди обяд на места с мъгла или ниска облачност. След обяд ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 12-14 градуса. Температурата на морската вода е 7-8 градуса. Вълнението на морето ще е 1 бал.

Над планините също ще бъде слънчево. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 12 градуса, на 2000 метра - около 6 градуса.

В сряда за кратко от североизток ще проникне сравнително студен въздух и облачността над много райони ще бъде значителна, на изолирани места ще преръми. С до умерен север-североизточен вятър дневните температури ще се понижат и максималните ще са от 6-7 градуса в крайните североизточни райони до 12-13 градуса в югозападните. В четвъртък слабо ще се понижат и сутрешните температури. Облачността ще е предимно значителна, над планините и планинските райони намаляваща до слънчево време.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама