Пращаме самолет, а не тир да докара ваксините

11:34, 23 фев 21 / Политика 25 3446 Шрифт:
Биляна Иванова Автор: Биляна Иванова

Премиерът Бойко Борисов пак е на инспекция – днес в завод „Неохим“ в Димитровград. С него е вицепремиерът Томислав Дончев. Точно той да придружи Борисов не изглежда случайно на фона на спекулациите за напрежение между двамата. За това се заговори след като Министерски съвет повери организацията на изборите в ръцете на Марияна Николова, а не на Томислав Дончев. От ГЕРБ отрекоха да има напрежение и посочиха, че Дончев ще се кандидатира за депутат, което е причина да не отговаря за вота на 4 април.

Бойко Борисов обиколи завода и поговори с работниците, както традиционно прави. „Ваксинираме ударно. Вие ваксинирахте ли се?“, попита той, а оттам му обясниха, че тече организацията за имунизиране.

В четвъртък идват още дози от ваксината на „Pfizer”. От сутринта съм водил 10 разговора, включително и самолет да изпратим да докарат ваксините за 2 часа, вместо с тир за 2 дена“, каза премиерът. „Хората масово искат да се ваксинират. Това е единственото решение да живеем. В момента имаме над 1900 заразени. Вълната се вдигна и единственият шанс да я спрем е със ваксините“, заяви Бойко Борисов. Самолетът ни е готов. Кажат ли, че можем вместо с тир да докараме ваксините със самолет, веднага ще го изпратим“. 

Томислав Дончев е с коронавирус

Ние се ваксинирахме по естествен път, вие можете да го избегнете“, включи се Томислав Дончев, който вече преболедува коронавируса.

И двамата го изкарахме, не е хубаво. Казвам ви, който не го е карал...“, коментира премиерът и дори се прекръсти.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Котарак 13:28, 23 фев 21

За количествата дето получаваме, може да изпратиш един куриер с велоколело.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама