„Българите ще разберат какво е криза“: Евродепутат и премиер с мрачна прогноза, ако ГЕРБ загуби

12:20, 28 фев 21 / Новият парламент 25 2777 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Българите ще разберат що е криза, какво означава да се краде от държавата и от европейските пари, как всичко замира и дори се катурва надолу. Такава прогноза направи евродепутатът от ГЕРБ/СДС Александър Йорданов, в случай че ГЕРБ изгуби изборите.

Според него страната ни се управлява добре, а мандатът, който приключва е успешен и през него не е имало криза. Това успешно развитие обаче може да бъде прекъснато при успех на БСП или ако тя „задкулисно се обвърже с партии като „Демократична България“, ДПС, „Изправи се.БГ“ или „Има такъв народ“.

Единствено от българските граждани зависи дали искат да върнат на власт тази партия - директно или задкулисно, т.е. дали желаят криза или са в състояние да продължат по „избрания път“, както впрочем ни съветват и от Европейския съюз“.

В същия тон бе и едно от изказванията на премиера Бойко Борисов, който посети няколко манастира по време на обичайната си обиколка из страната.

Дойдат ли БСП и ДПС на власт, фондовете и програмите заминават. Искаме хората да видят какво се строи, защото съм убеден, че 90 % от българите не знаят за тези манастири и джамии, каза премиерът, докато обикаляше църкви и манастири, където държавата е помогнала.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама